Entrenament. Les curses de muntanya i el senderisme tenen en el Camí de Cavalls un recorregut fantàstic - tm

TW
0

Sessions d'entrenament dur i constant, amb esforç, intensitat, resistència als elements i als propis límits. El atletes que participen en proves d'atletisme de fons saben perfectament el significat de totes aquestes paraules. Demà tindran una nova mostra en la sessió d'entrenament que els organitzadors de la Trail Menorca-Camí de Cavalls han previst a partir de les vuit del matí en el tram entre Binimel.là i Arenal d'en Castell, en un recorregut que constarà d'un total de 22 kilòmetres.

L'organització espera que s'hi apleguin uns 40 participants. Hores d'ara ja han confirmat la seva participació unes 25 persones. En qualsevol cas, es faran dos grups amb ritmes diferents. Un primer farà el recorregut corrent i un segon, caminant i a trot, com una iniciació a la tècnica del trekking.

Tot plegat és una passa més que s'inclou dins de l'ambiciós Trail Menorca-Camí de Cavalls. L'equip del Trail Menorca Camí de Cavalls presenta una proposta de futur, innovadora, que no deixarà indiferent als amants de la natura i l'esport, i que portarà el nom de Menorca i el del Camí de Cavalls, un patrimoni de tots els menorquins, a tots els indrets del món.

Aquesta és una més de les diferents proves inclosa dins d'un mateix projecte, per a apropar el recorregut del Camí de Cavalls menorquí als amants de les curses de muntanya i del senderisme en general.