Interès. Els nens i nenes han seguit les explicacions dels monitors i tècnics dia a dia - cbf

TW
0

El Campus Bàsquet Ferre 2012 complia ahir la seva primera setmana, enfocat cap a la millora integral del jugador, aspectes individuals del joc i conceptes d'atac com les finalitzacions, entre d'altres. Els vuitanta-dos campistes, de la mà dels entrenadors del CB Ferreries reforçats per varis entrenadors de altres clubs de Menorca s'esforcen per aconseguir la desitjada millora.

El primer dia de campus, després de la presentació per part del president Xavier Martos i les paraules del batle de la població Manuel Monerris, , es començava a treballar amb el sistema de rotació de grups. Cada grup treballa un concepte determinat durant tot l'entrenament segons l'entrenador que els toqui. La idea de la rotació és ben clara, tots els campistes entrenaran tots els conceptes proposats amb tots els entrenadors del campus. Així treballaran el mateix concepte varies vegades però, cada cop amb la metodologia pròpia de cada entrenador.

La fruita i aigua fresca que se lis facilita als fillets és fonamental per a aguantar sense problemes les quatre hores de feina diàries.

Un cop reposades forces, tornada a la feina, nou entrenador i nou concepte a millorar.
Després del tercer entrenament del dia, és hora per a les competicions que toquin, 1x1, 2x2 .... Alguns dies enlloc de tenir les competicions, és el torn de gaudir dels convidats de luxe que han tingut els campistes, com ara el segon entrenador del Barça, Agusti Julbe, qui després de portar tres hores entrenant amb tots els fillets encara tenia una hora de corda per explicar els conceptes més utilitzats per alguns jugadors del seu equip i amb els que també treballa conceptes com els que tots els campistes feien feina, així noms com Joan Carles Navarro, Erazem Lorbek o Ricky Rubio sonaven durant la explicació del preparador català.

Durant el quart i el cinquè dia de campus, va ser el torn de l'entrenador mallorquí Xavier Sastre, primer entrenador del Bàsquet Mallorca de LEB Or.

Un cop acabada la primera de les dues setmanes de campus, la valoració és molt positiva per part de la organització, tant el director tècnic Gaspar Roura com el coordinador Toni Rotger coincideixen en que el campus està assolint els objectius marcats.