TW
0

Un capvespre enteranyinat, amb qualque ullada de sol i molta xafogor, s'obrí el municipal amb un total de 57 trotadors, repartits en sis carreres, i una excel·lent assistència de públic.

Encetà la jornada la cursa específica per a poltres de 2 anys amb domini aclaparador per part de l'euga Anuc Biniati. Aquesta filla del semental americà Valley Mist no tingué rival i guanyà per segona setmana consecutiva.

Niki Monsol, acompanyat de Mogal Star, portà el timó de la segona prova. Després de diversos moviments dins el grup, en el darrer revolt sorgí el petit Usain Bolt HM per donar un cop d'autoritat i emportar-se el triomf. Aquest cavall ha disputat 8 carreres a Maó, entrant en totes elles. El trio es pagà a 663,60 €.

L'especial, patrocinada per l'Hotel Rural Sant Joan de Binissaida. Perseguint el cotxe de sortida agafà el cap el trotador de 13 anys Globetrotter. Ningú no fou capaç d'arrabassar-li el premi, malgrat que un grapat de cavalls ho provaren de manera decidida. El director de l'establiment turístic, el Sr. Harry de las Eras, lliurà el premi a la veterana conductora.

Tifany Llinàritx agafà el cap i corda en la quarta. Arribà més tard, per donar-li costat, Normand du Fosse. La desmuntada de la primera condicionà que Triade den Lliro assumís liderar el grup. En sortí del darrer revolt, s'escolà entre els dos de davant l'euga Tila Corner per firmar una bona rematada que li valgué per guanyar.

A la cinquena carrera tornà a agafar el cap, per tercera setmana consecutiva, en Tirano Mixó, acompanyat per Safari del Norte. No es conformà el menador de l'euga Tufularia, que havia quedat fora tres, i premé l'accelerador per arribar, amb aparent comoditat, al capdavant. Tufularia acabà les forces, cosa que li anà d'allò més bé a Tirano Mixó. El cavall tragué el coratge necessari per refer-se, superar l'obstacle i abraçar la seva primera victòria al municipal després de vuit intents.

Tancà la jornada la carrera estel·lar que, per cert, fou l'única amb sortida amb elàstics. Es col·locà en primera posició Lucky d'as Pont que fou acompanyat per Truc des Prés. Mentre uns es dedicaven a recuperar els metres de handicap, els altres guardaven forces per l'atac final. Però, en cap moment en Lucky d'as Pont es deixà anar cosa que propiciar mantenir el grup compacte.