TW
0

Jornada marcada per la bona entrada de públic i els bons registres marcats a totes les curses, amb les victòries destacades de Lek i Lluna Plena. Començaven, com ja es habitual el poltres de dos anys. Victòria còmoda pel poltre Ave Cesar, que era conduit per primera vegada per Emma Pons, el seguien per darrere Alter Ego SB i Altiva de Clide SB.

En la segona cursa de la tarda victòria contundent de Lek amb Mariano Jimenez a les regnes, aturant el cronometro a 1,18,6, segona era New Dancing i completava el trio Togenia Chill GM.

Sortida rapidíssima pel cavall de les quadres Biniati en la tercera cursa. Nestor Du Bourg duia el ritme de la carrera fins als metres finals, on es veia superat per Truc des Pres, que completaria una excel·lent carrera després de rodar per l'exterior tota la cursa. Per la seva part, Testa Rossa SB era tercera.

En la quarta carrera es disputava el segon premi Amics del Trot especial aprenents, en els primers compassos de carrera Hispano Gowan i Monica Hanover dominaven la cursa, en la darrera volta Monica Hanover i Treisy Llinaritx s'emparellaven per protagonitzar una darrera recta espectacular, arribant cap amb cap, victòria final per a Treisy Llinaritx, tercer era Usain Bolt HM.

L'estel·lar no va decebre el públic, Tana Sund SO sortia decidida a per la victòria, primer l'atacava Mexhammer Marino, despres Nenuphar Maria, en la darrera volta no va poder aguantar més i les dues gran favorites de la prova es destacaren. Lluna Plena aconseguia una brillant victòria, amb un registre de 1.16'9, segona era Miskilate Tirety i Ombra di Monmes acabava tercera.

Per tancar la jornada Niki Monsol de la mà de Carlos Pons guanya amb contundència als seus rivals, completarien el trio el veterà Globetrotters i Gasima.