Toniet Biniati. Nestor du Bourg, guanyador de la carrera preestel·lar de la mà de Toni Orfila Llobet - Carlos Orfila

TW
0

Capvespre molt calorós per presenciar les sis carreres programades al municipal maonès amb un total de 50 cavalls trotadors inscrits. Molt bona entrada de públic. Arrencava la jornada amb la carrera especial de poltres de dos anys. Sortida on Alas Blancas i Ave Cesar es disputaren el lideratge. Després del bot del primer, quedaren encollats Ave Cesar i Alter Ego SB. Ja dins la darrera volta sorprengué el bot de Ave Cesar, alçant-se amb el seu primer triomf el fill de Faràs SB.

Forta sortida en la segona on es disputaren el cap Globetrotter i Mònica Hannover. En un segon esforç, que li costà no poder disputar la victòria, na Mònica agafà la corda. Corrent sempre en la posició de la mort, aconseguí el lloc més alt del pòdium Victòria Mist.

Sortida explosiva de Lek, en la tercera. A 500 metres en Lek va fer una premuda molt forta Semblava que res podria frenar la segona victòria consecutiva d'en Mariano. Però vet aquí que, en la pujada de la contrarrecta va rompre l'engallador, cosa que li provocà que, en els darrers metres, li faltés el recolzament necessari per mantenir el trot. Sorpresa aprofitada per Togenia Chill GM.

La prestel·lar tingué una sortida accidentada amb tres cavalls que botaren. Alià a aquest fet, la cursa fou conduïda per Nestor du Bourg qui, com el riu per la seva llera, trobà el camí cap a la victòria superant a Tila Cornar i Stel de Murallet.

La estel·lar fou la única que es llençà en la modalitat de handicap. Nenuphar Maria agafà la iniciativa i va fer llaurar dret a tothom. La carrera es dugué a ritme de 20, cosa que no va permetre gaires filigranes a la resta de participants.

La carrera Foment fou, com sol ser habitual, una prova amb molts canvis. Primer estirà Hispano Gowan, després Super Rai VX i, finalment, Ves Viva Prim. Quant ja arribava, Ves Viva Prim s'entrebancà les cames i anar a parar un tros dins la pista petita. Final enterbolit que no amaga el bon estat de forma de la filla de Biniati de Quick.

La pròxima jornada serà dimecres. Jornada nocturna sobre la llarga distància general de 2.600 metres.