Osampy. Va imposar-se en la quarta prova amb Vanessa Carreres - T.C.

TW
0

Jornada marcada per la fortíssima calor al municipal de Maó. Cosa que no impedí una excel·lent entrada, d'aquelles que fan goig amb una graderia plena, i unes carreres d'allò més competides amb 49 cavalls.

Es començà amb la carrera de poltres on quedaren col·locats Ave Cesar i Alas Blancas al capdavant. Aquests dos cavalls anaren encollats fins, ja dins la darrera volta, la pujada de la contrarrecta. Ave Cesar seguí la seva progressió i posà proa a la victòria.

El segon matx del capvespre el comandà en primer moment Olympia di Jack, portant al seu costat Victoria Valley B. La sorpresa fou l'atac, a falta de volta i mitja, de Única d'Escafi. Ningú no s'esperava la forta destralada, el fort canvi de ritme que li propicià el triomf.

La tercera fou la preestel·lar, amb sortida amb elàstics. Les eugues Triade d'en Lliro i Tequila Mist PV encapçalaren l'estirat grup. La petita Tana Sund SO fou la que, amb més força, provà de destronar na Triade den Lliro. No ho aconseguí en una arribada d'infart.

La quarta fou marcada per Osampy amb Vanessa Carreres a la regnes. Dissabte es poguérem veure com, aquesta perla negra, és capaç de comandar, d'estirar del grup i aguantar la pressió a la recta d'arribada. Una trinca de cabriols es disputaren el guardó, una copa donada per en Santi Roig, ja que, tant Togenia Chill GM, com Tot Múscul, recuperaren molts metres i donaren emoció a l'arribada.

L'estel·lar fou la segona que es disputà sota la modalitat de metres. Stel de Murallet comandà la prova de cap a peus. Darrera ella s'hi col·locaren Neo de Nancras i Lucky d'as Pont. A l'entrada del darrer revolt es definiren les posicions de consol.

Per finalitzar, una carrera molt atípica protagonitzada pel petit cavall alatzà Uchandón. Donada la sortida es col·locaren en primera posició Hispano Gowan i O'Meare VX. De seguida es veié que en Joan Gomila no es conformava en mantenir aquest tàndem i agafà el cap. A la darrera volta, sortí com un dimoni el petit Uchandón. En aquells moments pareixia un gegant que engolia els metres amb les seves cames que giraven com un molinet. El resultat fou una victòria que de ben segur en Juan Carlos recordarà molt de temps.

El dimecres hi haurà jornada nocturna, sota el patrocini de la Federació Balear de Trot.