TW
0

A falta d'un mes perquè comenci la tercera edició d'Extreme Man by ARTROACTIVE Menorca, ja s'ha confirmat la presència del reconegut triatleta menorquí Juli Martí Mora -que es va classificar en cinquena posició en la primera edició-, i Juan A.Fernández Pérez, un altre gran favorit a nivell local. Tant ell com Martí intentaran lluitar per la victòria.
A més, la francesa Alexandra Louison, guanyadora de la primera edició, buscarà revalidar el títol juntament amb el triatleta de Salamanca Clemente Alonso, dos vegades campió d'aquesta prova.

L'Extreme Man by ARTROACTIVE Menorca serà també aquest any Campionat Balear de Triatló de Llarga Distància. A més dels representants menorquins comptarà amb altres noms representatius del panorama internacional, com el francès Olivier Marceau i el triatleta olímpic Xavi Llobet.

Després d'esgotar-se les 400 inscripcions al juliol, l'organització va ampliar a 550 el número de participants, degut a la gran demanda de places, quedant pocs dorsals disponibles a dia d'avui.

La prova de distància mig Ironman comptarà amb 1,9 km de natació, 90 km en bici i 21km de carrera a peu, mantenint el circuït ciclista i la pujada a la torre de Fornells.