Inauguració. Monerris, batle de Ferreries, amb Pau Vilanova, directiu en cap de l’àrea social del Barça;Toni Gonyalons, president de la Penya, i Pere Jordà, delegat balear de Penyes del club culé - J.J.

TW
0

La Penya Barcelonista de Ferreries, simbolitzà, amb un acte social, la seva inauguració oficial, malgrat que el mes d'agost ja celebrés la oficialitat, amb una gran dinar de germanor entre els socis.

Dins un ambient festiu, cap allà les 19 hores d'aquest passat dissabte, el directiu en cap de l'àrea social del Barça, Pau Vilanova, acompanyat de l'exjugador José Manuel Ramos (Pepito Ramos, de la dècada dels 80), i del delegat de penyes de les Illes Balears, Pere Jordà, feren l'entrada, al bar Sa Perdiu, la seu social de penya ferrerienca, al so de l'himne del Barça. Prèviament, i de manera simbòlica, el directiu del Barça i el president de la penya local, Toni Gonyalons, descobriren la placa que assenyala la seu de l'entitat.

L'acte social, que comptà amb la presencia de directius de la resta de penyes.
barcelonistes de l'illa, del batlle de Ferreries Manuel Monerris, i del reconegut fotògraf Jordi Sintes, tingué en la massa social de la penya, l'escalfor desitjada en aquesta mena d'actes, ja que un centenar de persones li donaren suport.

L'hora dels parlaments, tots es felicitaren pel naixement d'aquesta nova penya, pel moment dolç que viu el Barça, tot desitjant seguir en el mateix camí. S'obrí un torn de preguntes, on alguns dels assistents interrogaren a la delegació vinguda de Barcelona, sobre l'actualitat del club, i per una millor organització d'aquesta mena d'esdeveniments. L'acte finalitzà amb intercanvi d'obsequis i amb un refresc, que quasi s'ajuntà amb el sopar que tingué lloc al restaurant l'Oar. Aquest comptà amb un centenar de comensals, dins un gran ambients festiu i de barcelonisme actiu.

Les diferents penyes de l'Illa, obsequiaren a l'anfitriona amb diferents regals, commemoratius de la diada que es celebrava.

Cal fer esment, que la penya barcelonista de Ferreries, compta en l'actualitat, amb més de 140 socis i moltes ganes de continuar celebrant títols del seu equip.