Triay. El ciutadellenc viatja demà a Còrdova - Archivo

TW
0

Els karatekes del club Físics Shotokan de Ciutadella van demostrar el bon estat tècnic i de forma al campionat de Balears celebrat el passat cap de setmana a Palma, amb un total de cinc medalles. Marc Anglada va ser el més destacat de forma absoluta amb dos metalls per damunt de la resta de companys, fent valer el seu bon moment al aconseguir un or en la modalitat de kúmite i un bronze en kata.

L'altre or Balear va venir de mans del jove Victor Lapuente qui va realitzar un fantàstic campionat imposant-se a tots els seus rivals en la modalitat de kúmite de menys de 57kg i en la categoria cadet (14 i 15 anys).

La quarta medalla de Físics se la va emportar Shutín Triay amb un segon lloc en júnior (16 i 17 anys), en menys de 68kg. La quinta medalla menorquina l'ha obtingué el jove karateka d'Art gim, José Luis Allés, en la modalitat de kata. Sense medalla però amb un bon treball va acabar Josep Román, qui va saltar al tatami en la modalitat de kata júnior davant un campió d'Espanya, al qui no va poder superar.

Els tècnic de Físics Pere Calafat, Jesús Triay (Shuto) i Dani Pérez, estan molt satisfets dels resultats obtinguts ja que esperen que aquesta setmana el seleccionador Balear els cridi per comunicar-los que els tres karatekes Victor Lapuente, Marc Anglada i Jesús Triay seran convocats per disputar el campionat d'Espanya que és celebrarà a Sevilla els propers 1 i 2 de desembre. Mentre, els tres estan intensificant els entrenaments i polint petits detalls abans de la fita de Sevilla, per la que han estat preparant-se.

Shutin Triay, a la selecció

Shutín Triay viatjarà a Còrdova demà per assistir la concentració de quatre dies amb la selecció espanyola amb vistes, d'aquí a tres mesos, a defensar els colors d'Espanya en el campionat d'Europa a Conya (Turquia). Shutín en aquest passat campionat ha donat mostra al tècnic Balear d'estar en un immillorable moment de forma, el mateix que farà davant el seleccionador nacional.