Oree Atac. Josep Callejas es va imposar en la segona prova especial del mati per davant de Urko II - Josep Olives Alcina

TW
0

Vuit curses i un total de 68 cavalls formaven part en la darrera reunió de l'any al municipal de Maò. Les dues proves més importants eren les especials aficionats. La propera setmana no hi ha carreres.

Espectacular victòria en la primera cursa per aficionats de Carla Pons amb Sans Rival SB, Uta Camps de la mà de Benito Cardona va estar a punt de sorprendre a la guanyadora, al final es conformaria amb la segona plaça, Monica Hanover amb Anselmo Salord acabaria tercera.

La segona prova especial va tenir un clar dominador, Josep Callejas, conduint a Oree Atac, que va completar una excel·lent carrera guanyant a Urko II des Pres, que completaria una gran darrera volta per acabar segon i Nestor du Bourg amb Lidia Romo, que va completar el pòdium.

La especial per a poltres la guanyà de forma clara i contundent el poltre de les quadres Peña del Norte, As del Norte de la mà de Josep Carreres, Alas Blancas seria segona amb David Carmona.

La segona cursa del mati la començà dominant Tirano Mixo que aguantava les envestides de Uchandon i Tot Chill. Al final la victòria fou per a Tot Chill amb Kike Parpal, T Acuerdas i Usain Bolt HM completaven el trio.

Unati donava la segona victòria del mati a Kike Parpal i a les quadres Nesto, després de rodar per la cua del grup rematava amb força per guanyar la cinquena cursa matinal. Vannah Idole i Nina Simeone eren segona i tercera respectivament. Cal destacar que era la darrera per a Nina Simeone que es retira de la competició per a gaudir d'un merescut descans.

Ombra di Monmes sorprenia a la prova estel·lar. L'egua conduïda per Vanesa Carreres agafava el cap de la cursa i no el deixava anar guanyant a 1,20,8. Tana Sund SO acabaria segona i Stel de Murallet, tercera.

Usa Atac segueix sumant victòries i guanyà amb comoditat la setena cursa matinal. Venus Dream i Treisy Llinaritx completaven el trio.

Per a tancar la jornada segona victòria consecutiva per a Tifany Llinaritx amb Carol Olives, que aprofitava la sortida amb handicap per a guanyar. Vinabel Biniati seria segona i Tila Corner tercera.