Truc des Pres. Va ser el gran triomfador de la jornada de la mà de Josep Carreras - Carlos Orfila

TW
0

El cavall menorquí Trebol guanya de manera espectacular aquest dissabte a la catedral del trot París-Vincennes de la mà del mallorquí Biel Pou, una noticia que fou molt comentada durant la jornada del diumenge a Maó. Pel que fa al municipal Maonès, destacar les victòries de Tufularia després de molt de temps i Truc des Pres que repetia triomf per segona setmana consecutiva.

La primera cursa la dominà Vic Mist fins als darrers metres on un excel·lent Uchandon guanyava amb Vicent Mata per molt poc per davant de Vannah Idole i Vamp Queen SPA.
La segona cursa es decidia en els metres finals, l'egua de les quadres Biniparratx, Venus Dream guanyava de forma brillant per davant de Treisy Llinaritx i una sorprenent Tiritona.

La tercera carrera era la prova prestelar, Tifany Llinaritx marcava el ritme de la cursa però en els metres finals es veia superada per Unaltre SB de la mà de Emma Pons i Togenia Chill GM. Al final Tifany Llinaritx va acabar tercera.

Problemes superats
La prova estel·lar la guanyaria Truc des Pres, que demostrà haver superat els seus problemes a la petita pista de l'hipòdrom. Es va imposar amb facilitat de la mà de Josep Carreres, Ombra di Monmes acabaria en segona posició.

Per a tancar la jornada, Tufularia es retrobava amb la victòria en el Maonès després de molt de temps, conduïda per Toni Gomez arribava amb solitari a la línia d'arribada per davant de Monica Hanover.

Per a la pròxima jornada distancia general de 2280 metres.