Venus Dream. Ha guanyat en les dues darreres jornades - Carlos Orfila

TW
0

Nova jornada de carreres la disputada ahir a l'Hipòdrom Municipal Maonès que es va disputar sencera damunt una distància de 1970 metres. Va destacar Venus Dream que va aconseguir la seva segona victòria consecutiva.

La primera carrera del matí la dominà Treisy Llinaritx però en els metres finals Venus Dream la superava per aconseguir una nova victòria de la mà de Carlos Pons. Treisy Llinaritx acabaria segona i Tot Muscul, tercer.

Vamp Queen SPA va ser la guanyadora de la segona cursa del matí. Sempre ben col·locada en el grup rematava amb força per a guanyar amb comoditat, per davant d'O'meare VX i Monica Hanover, que completarien el trio.

Tifany Llinaritx i Urko II des Pres van ser els grans dominadors de la cursa prestelar, pero en la darrera volta canviava tot amb la desmotada de Tifany Llinaritx i la desqualificació de Urko II des Pres per trot irregular. La victòria quedà servida per a Tila Corner de la mà de Josep Carreras, Oceana Dirt fou segona i Vinabel Biniati, tercera.

En la quarta cursa, Usa Atac seria la vencedora de la mà de Toni Orfila. Noma Scot, amb un bon remate final, acabà segona i Olympia di Jack, tercera.

Truc des Pres segueix imparable. Nova victòria per al cavall de les quadres na Xenxa den Borras i conduit per Josep Carreres, que aconseguia el doblet de la jornada, guanyant amb facilitat per davant de Mexhammer Marino i Sirius de Gapree.

Per a tancar la jornada Vannah Idole, que cada setmana va millorant, s'imposà per la mínima per davant de Sans Rival SB que havia dominat gran part de la cursa. Vic Mist fou tercer. El proper diumenge, nova jornada.