Victoria Valley B. De la mà de Josep Carreres guanyà amb facilitat - Carlos Orfila

TW
0

Nova jornada de carreres al hipòdrom Municipal de Maó ahir diumenge amb cinc curses disputades. La primera del matí la va guanyar Vannah Idole, de la mà de Dani Lozano, qui d'aquesta manera sumava la seva segona victòria consecutiva a l'hipòdrom de Maó. Olympia di Jack i Vamp Queen SPA serien segona i tercera respectivament.

Sorpresa en la segona cursa del mati. Victòria Valley B, de la mà de Josep Carreres, guanyava amb facilitat a la resta de rivals. La veterana Gasima acabaria segona i Monica Hanover completaria el trio.

Poca participació en la cursa estel·lar amb només cinc participants i la desmuntada de Tana Sund SO a la sortida. D'aquesta manera serien quatre els cavalls que lluitarien per la victòria. Mexhammer Marino no donava opció a cap dels seus rivals i aconseguia la victòria per davant de Sirius de Gapree que acabaria segon i tercera entraria Sireneta MO.

Vibrant la cursa preestel·lar. Tifany Llinaritx i Vinabel Biniati marcaven un alt ritme des de la sortida. Al final Urko II des Pres seria el més fort i s'enduria la victòria de la mà de Joan Borràs. Togenia Chill GM, que completaria una gran cursa, seria segona i Tila Corner acabaria tercera.

Per a tancar la jornada el cavall de les quadres Nesto, Tot Chill aconseguia una brillant victòria després de completar una darrera volta espectacular. Usa Atac seria segona i Sans Rival SB, que havia dominat la cursa, es tendria que conformar amb la tercera posició al final de la cursa.

Per a la propera jornada, diumenge dia 24 de febrer, la jornada es correraà sobre la distància general de 2.280 metres.