Tiritona. De la mà de Toni Roca ja sap el que és guanyar a Maó - Carlos Orfila

TW
0

Tiritona, l'euga de les Quadres Parpal conduïda per Toni Roca guanyà ahir la segona cursa del matí, que era el seu primer triomf a l'hipòdrom maonès. A la mateixa sessió matinal Urko II des Pres i Truc des Pres van donar el doblet a les quadres Na Xenxa den Borras.

La primera del matí la guanyaria el cavall Vic Mist conduït per J.C Mata. Assolia la victòria després d'un gran remat. Lulu de Font. dominadora de la cursa. acabaria segona i el seu company de quadres, O'meare VX, seria tercer.

La segona del matí la guanyava Tiritona, de la mà de Toni Roca. Era la seva primera victòria al municipal maonès. Usain Bolt HM acabaria en la segona posició i Noma Scot tercera.

Brillant victòria de Urko II des Pres a la següent. El cavall conduït per Joan Borràs guanyava amb comoditat a la resta de rivals. Top Line seria segona després d'un gran remat i Stel de Murallet completaria el trio.

La prova estel·lar va ser molt bona. En els primers moments Nenuphar Maria dominaria la cursa. Després Saleroso atacava amb contundència però a falta de 800 metres seria Truc des Pres qui superant al grup es posaria en la primera posició i arribaria en solitari aconseguint una nova victòria. Lluna Plena completaria una excel·lent cursa acabant segona i Saleroso tercer.

Per a tancar la jornada Tufularia, conduïda per Toni Gómez, esperava als darrers metres per fer-se amb una còmoda victòria.Vannah Idole tindria la segona posició i el veterà June First acabaria tercer.

Per a la propera jornada, distancia general 2280 metres