Sirius de Gapree. Va aprofitar la sortida amb handicap per endur-se la victòria - Carlos Orfila

TW
0

El cavall de Vicent Mata,Sirius de Gapree, guanyà ahir amb facilitat la prova estel·lar de la nova jornada hípica al hipòdrom Municipal de Maó, enmig d'una temperatura agradable i un dia esplèndid. L'altre fet destacat de la sessió matinal van ser les dues victòries de Josep Carreres.

A la primera cursa del mati Uta Camps sorprenia a tothom guanyant la cursa de la mà de Joan Camps. L'egua de les quadres Sa Llobada comandà la cursa de principi a fi i guanyà per davant de Unati i Lulu de Font.

Vamp Queen SPA seria la dominadora de la segona cursa del matí, però en els metres finals es veia superada per Victoria Valley B que completaria una gran cursa aconseguint la primera posició per davant de Vamp Queen SPA.

La tercera cursa del matí seria dominada de principi a fi per Osampy i Usain Bolt HM. Serien ells dos els que lluitarien per la victòria fins a l'arribada. Al final la primera posició seria per a Usain Bolt HM, aquesta setmana conduit per Carlos Pons. Osampy acabaria segon i Tiritona seria tercera.

Stel de Murallet es retrobava amb la victòria en la prova prestel·lar. D'aquesta manera donava el doblet de la jornada a Josep Carreres. Oree Atrac acabaria en segona posició i Top Line completaria el trio.

Per a tancar la jornada es disputava la prova estel·lar. Sirius des Gapree aprofitava la sortida handicap per agafar el cap de la cursa i marcar un ritme alt. D'aquesta manera guanyava amb comoditat demostrant la seva progressió. Truc des Pres acabaria segon i Lluna Plena seria tercera.

Per a la pròxima jornada el programa de carreres es farà sobre una distància general 2280 metres.