Gimnàsia rítmica. Georgia Warren, Núria Rotger i Lia Moreno van tenir una actuació destacada - cime

TW
0

Excel·lent resultat dels esportistes menorquins que van participar el passat cap de setmana a les Fases Balears de l'Esport Escolar en les modalitats d'Atletisme, Bàsquet, Gimnàstica Rítmica, Natació, Tennis i Volei, el que demostra el gran nivell de Menorca.

L'expedició de Menorca va comptar amb un total de 70 esportistes i 14 tècnics. Els participants a les Fases Balears de l'Esport Escolar són els seleccionats en els campionats insulars de Menorca per a representar l'Illa en els autonòmics. En Atletisme s'han aconseguit 9 medalles. Lluís Saco va obtenir la quarta posició en 200 metres i tercera en longitud. Andreu de la Fuente va ser quart en 1.000 metres. Per altra banda Sergi Reurer va aconseguir la segona classificació dels 1.500 i la tercera dels 3.000. Antoni Torres va aconseguir dos segons llocs, en 2000 obstacles i en 5.000 metres llisos. Finalment Nil Torras va fer tercer en 5.000 metres i tercer en Javelina. Un grapat de medalles per als atletes menorquins.

En bàsquet, l'Alcázar, en modalitat masculina, ha quedat en tercera posició després d'haver competit a un gran nivell. I el Sant Lluís femení, també va obtenir la tercera plaça després de guanyar en el darrer partit a l'equip Puig d'en Valls.

En Gimnàstica Rítmica, Georgia Warren va aconseguir el tercer lloc en cinta, mentre que Núria Rotger va quedar en segona posició. Per altra banda, Lia Moreno va quedar tercera en mases i finalment Georgia Warren va aconseguir el tercer lloc en la modalitat d'Ar.

En Natació, es van aconseguir dos metalls, tercer en 4x100 lliure i també tercer lloc en 4x100 estils, l'equip format per Ainoa Franch, Georgina Massanes, Maria Camps i Lara Eva Quintana. A més, un sisè lloc de Gabriel Cerron en 100 lliures i en 200 crol. També van fer bon resultat en 200 metres braça, sisè lloc per a Núria Llufriu i setè per a Maria Camps.

En Tennis, Alex Mesquida va quedar campió de Balears de la categoria infantil masculí, mentre que Cristina Moll va perdre en les semifinals de la categoria femenina. I en Volei, l'equip cadet es va trobar amb un gran nivell dels equips de Mallorca i Eivissa i va quedar en quarta posició.

El conseller de Cooperació Local, Esports i Habitatge, Juanjo Pons, destaca el bon paper dels esportistes menorquins. "I és que l'esforç, la disciplina i la constància són las bases per obtenir aquests magnífics resultats", ha assenyalat.