Usain Bolt HM. Un remat espectacular per guanyar la tercera - Josep Olives

TW
0

La jornada de curses a l'Hipòdrom de Maó el passat dissabte va viure la victòria de Saleroso, amb José Gardés al sulky i el Doblet per a les quadres Jopegui i Joan Gomila. Brad Pitt SB aconsegueix la seva primera victòria a l'hipòdrom.

Obria l'especial poltres de dos anys. Les mes ràpides darrere l'autostart eren les dues favorites, Beautiful Dream i Baby Sund. Al primer revolt Baby Sund es desmuntava i deixava en solitari a Beautiful Dream que dominaria la prova fins als metres finals. Brad Pitt SB aconseguia remuntar i guanyava de manera espectacular.

El premi Calif va ser dominat de principi a fi per el gran favorit, O'meare VX, conduït per primera vegada per Vicent Mata. El cavall de les quadres Joan Gomila arribava en solitari. Utchen, segon i el veterà Hispano Gowan. amb Edgar Torres, completaria el pòdium.

Noma Scot dominava la tercera prova. Pareixia que no tindria problemes però a la darrera volta apareixia Usain Bolt HM amb un remat espectacular i guanyava amb José Gardés al sulky. Noma Scot acabava segona i Moll de Llevant tercer.

El premi Calin des Montiers deixà una exhibicio d'Amour Dream, de Biniparratx Gran, que anava de menys a més. A falta d'una volta ja dominava en solitari. El regular Osampy acabava segon i Treisy Llinaritx completaria el trio.

La cinquena deixava un gran duel entre Vinabel Biniati i Testa Rossa SB a la darrera volta. Al final l'euga de les quadres Biniati, Vinabel Biniati, guanyava per la mínima. Tot Chill era tercer.

Super Raix VX, en la sexta cursa, donava el doblet a les quadres Joan Gomila i al conductor, Toni Roca, amb un gran domini per devant de Vic Mist i Gasima.

L'estel·lar tancava la joranda amb Tana Sund SO, la més rapida, darrere l'autostart per marcar un ritme d'infart. Es mantenien darrere Saleroso i Miskilate Tirety. A la darrera volta Saleroso es col·locava devant i Miskilate Tirety l'atacava amb força. Però en els darrers cent metres Miskilate Tirety se li acabaven les forces i era desqualificada. Saleroso guanyava amb el millor registre (1,16,8) de la jornada, i José Gardés s'apuntava el doblet. Untada SB era segona i Lluna Plena tercera.