Reste Avec Moi. EL cavall, amb Damià Bosch al sulky, va remontar als darrers cent metres - Josep Olives Alzina

TW
0

El passat dissabte l'hipòdrom municipal de Maó va acollir una interessantísima jornada on va destacar per damunt de tot la sorprenent victòria de Reste Avec Moi a la cuarta carrera, la segona classificadora del torneig SECF.

El premi Champion Lenox amb deu participants obria la jornada. Vic Mist i Uvally del Norte controlaven els primers metres de cursa i a falta de dues voltes era Ubekele qui agafava el cap i aconseguia la victòria amb Iñaki Vinent. El seguien per darrere Tifany Llinaritx, segona, i Moll de Llevant, tercer.

Domini de principi a fi del veterà June First a la segona. El cavall conduit per Sara Pons era el mes ràpid darrere l'autostart i marcava el ritme de la cursa guanyant per davant de Tirano Mixo i O'meare VX.

La tercera cursa del capvespre, amb sortida handicap, fou guanyada per Osampy de la mà de Vanesa Carreras, que va anar de menys a més i es col·locà al capdavant del grup a falta de dues voltes i arribà en solitari aconseguint la seva segona victòria consecutiva. Tila Corner fou segona i Normand du Fosse, tercer.

A la segona prova classificadora del torneig SECF, era el torn per als cavalls francesos, i Reste Avec Moi i Ofrelon eren els més ràpids a la sortida. Transcorreguts el primers metres, Or du Chatelet atacava amb força i es col·locava al costat de Reste Avec Moi i a falta de mil metres era el gran favorit a la victòria, Nimbus du Linon, que atacava amb totes les seves forçes i es posava en primera posició. Pareixia que el cavall de les quadres Mondejar sumaria una nova victòria però a cent metres pagà l'esforç inicial i la victòria fou per Reste Avec Moi que guanyà de manera espectacular amb Damia Bosch al sulky. L'acompanyaven al pòdium Novos la Ratterie i Sirius des Gapree.

La cinquena cursa del capvespre fou guanyada per Uta Camps de la mà de Roman Morro Pons, que sempre es mantingué ben col·locat i guanyà amb facilitat per davant d'Uchandon i Monica Hanover, respectivament.

Tancava la jornada la prova estel·lar, Nenuphar Maria dominava la cursa fins a la darrera volta on Stel de Murallet i Urko II des Pres lluitaven per a la victòria. Al final la primera posició seria per Stel de Murallet de la mà de Josep Carreres que aturaria el cronometre a 1,17,9 i acabà amb Urko II des Pres, segon, i Tana Sund SO, tercera.