ODISEA DALAK GM. Va remuntar a falta de dues voltes i guanyà - josep olives alzina

TW
0

Nova jornada de carreres a l'hipòdrom municipal de Maó amb sis carreres que varen fer xalar al nombrós públic que es va atracar a la instal·lació. Obria la jornada el premi Claudia Leber amb nomes cinc participants. As del Norte fou el mes ràpid darrera la sortida en autostart i dominà la cursa fins a falta de dues voltes on Odisea Dalak agafava el relleu i es posava en primera posició, guanyant amb comoditat per davant de Vent de Thoury i Utchen, que fou tercer.La segona cursa del capvespre seria dominada per June First però Uuyuy d'Escafi atacava a falta d'una volta i agafava la primera posició. Semblava que guanyaria de manera fàcil però June First a punt va estar de endur-se'n la victòria. Al final l'egua conduïda per Miro Parpal es feia amb la victòria, June First i Varanasi completaven el trio.

El premi Clipton Prais ens deixava per segona setmana consecutiva la victòria de Uta Camps de la mà de Roman Morro, sempre ben col·locada rematava als metres finals arribant per davant de Tufularia i Vic Mist.

Noma Scot fou la més ràpida darrere l'autostart de la quarta cursa, l'egua conduïda aquesta setmana per Toni Gómez es mantenia en la primera posició fins als metres finals, on Uvally del Norte sempre col·locat a la seva esquena aconseguia la victòria amb Biel Orfila al sulky. Noma Scot era segona i Usa Atac acabaria tercera.

La prova estel·lar ens deixava una gran darrera volta entre el cavall nacional Saleroso, que havia dominat la cursa, i el cavall francès Nimbus du Linon de la mà de Emilio Mondéjar. Ambos s'emparellaven cos amb cos i arribaven a la darrera recta molt igualats, amb una mínima avantatge per Nimbus du Linon. Saleroso acabaria segon i Sirius des Gapree, tercer.

Per a tancar la jornada el premi Cockran que contà amb deu participants a la sortida. Vinabel Biniati dominava el primers metres de cursa, però Testa Rossa SB es posà primera, Lynx du Goglu avançava posicions i era segon a falta de dues voltes. Ja en la darrera volta Testa Rossa SB, Lynx Du Goglu i Oceana Dirt per l'exterior lluitaven per la victòria, però se l'emportà al final Lynx du Goglu. Oceana Dirt segona i Testa Rossa SB tercera, l'acompanyaren al pòdium.