Victòria Valley B. Gran carrera a l’hipòdrom de Maó - Carlos Orfila

TW
0

Exhibició de Victòria Valley B, l'euga de les quadres Biniati, el passat dissabte a l'hipòdrom de Maó, amb Josep Carreras al sulky, on va anar de menys a mes i s'imposà amb molta facilitat a la resta de rivals.

El premi Careto TR obria la jornada. Oree Atac conduïda per Loida Garcia era la mes ràpida desde la sortida i dominaria la cursa fins als darrers 100 metres on Obolo Broline, que completava un gran remat, es feia amb la victòria amb Roman Morro Pons al sulky. Oree Atac i Noma Scot completaven el trio.

Deu participants obrien la segona cursa del capvespre. O'meare VX, conduit per Josep Carreres, dominava de principi a fi i es feia amb una còmoda victòria. Vent de Thoury, que havia completat una excel·lent carrera, es desmuntava a la línia d'arribada i perdia la segona posició. Hispano Gowan seria segon i Mònica Hanover completaria el trio.

Niki Monsol i Magia d'Ogenia foren els animadors del premi Caprice de Nille. Des de la sortida imposaren un ritme molt alt que al final acabaren pagant i quedaren sense plaça de premi. Vamp Queen SPA seria la guanyadora després d'atacar i posar-se en primera posició a la darrera volta. Ves Viva Prim seria segona i T Acuerdas seria tercer.

El premi Carina Blue només contava amb cinc participants. Lucky d'as Pont i Mimosa di Poggio quedaven desenganxats per una desmuntada a la sortida. Unaltre M, de la mà de Vicent Mata, seria el guanyador després de dominar la cursa de principi a fi. Oceana Dirt seria segona i Nenuphar Maria acabaria tercer.

La quarta era l'estel·lar, marcada per la tornada de l'egua de les quadres Vinent, Sireneta MO. Després de superar una delicada operació, tornava a les pistes de la millor manera possible amb una victòria incontestable per els seus rivals. Guanyà amb molta facilitat per davant de Tana Sund SO segona i Unaltre SB tercera.

Tancava el premi Caprior d'Ogenia. Olympia di Jack era la mes rapida darrere l'autostart però cedia la primera posició a Treisy Llinàritx. A falta de dues voltes Victòria Valley B avançava posicions i lluitava per la primera amb Treisy Llinàritx, ja entrats als darrers metres Victòria Valley B es destacava del grup i guanyava la cursa, Josep Carreras d'aquesta manera aconseguia el doblet de la jornada, el regular Moll de Llevant era segon i sumava el seu sisè premi seguit, Treisy Llinàritx finalment seria tercera.

Per a la pròxima jornada, el dissabte dia 6 de juliol, la distància general de les curses programades serà de 1.970 metres.