Mónica Hanover. Es retira després de 295 curses - Carlos Orfila

TW
0

Els poltres de dos anys tornaven a les pistes aquest passat dissabte a Máo després d'unes setmanes sense cursa, Bukanero SB no tenia rival i dominava de principi a fi la cursa, Bella de Magia que debutava fou segona.

Oree Atac, amb Loida García, era la més ràpida darrere l'autostart de la segona del capvespre. L'egua de les quadres Vinent dominava i es feia amb una còmoda victòria per davant de Usain Bolt HM, segon, i Noma Scot tercera.

El premi Crack de Pre estaria marcat per ser la darrera cursa de Monica Hanover, una egua que ha fet un total de 295 curses i propietat de la peña Dale Cafe, ara es dedicarà a la cria, la primera cria serà del crack menorquí Sambro Goal GM. La cursa era guanyada per Tirano Mixo de la mà de Paco Parpal, que dominaria de principi a fi. Hispano Gowan, conduit per Vicent Torres, seria segon i Monica Hanover acabaria tercera.

La quarta del capvespre la guanyava Tifany Llinaritx amb Carol Olives al sulky. L'egua mercadalenca dominava des de la sortida i guanyava per davant de Uvally del Norte i la company de quadres, Treisy Llinaritx.

Sortida espectacular entre Mimosa di Poggio i Nenuphar Maria al premi Cupe FT. Lluitaven en els primers metres per la primera posició, que al final seria per a Mimosa di Poggio. Seguidament Lynx du Goglu s'avançava posicions des de darrere i Testa Rossa SB a la seva esquena. Ja entrats als darrers metres Lynx du Goglu es destacava en primera posició i aconseguia la victòria. Testa Rossa SB seria segona i Obolo Broline acabaria tercer.

Neo de Nancras era l'animador de la estel·lar. El cavall conduit per Damià Bosch aprofitava la sortida handicap i es posava devant, marcant un alt ritme. Aguantà fins als darrers 300 metres on Unaltre M i Sireneta MO lluitaven cos amb cos protagonitzant una gran arribada. Al final victòria per Unaltre M amb Vicent Mata. Sireneta MO, segona i Sirius des Gaprree completaria el trio.

Per a tancar Vamp Queen SPA aconseguiria la seva segona victòria consecutiva. Joan Orfila s'apuntava el doblet en aquesta jornada. Vic Mist era segon després de dominar durant tota la cursa iVes Viva Prim tercera.