TW
0

El jazz crea addicció. Descobrir-lo pot ser l'inici d'una nova passió i aquesta és la història que els amants del jazz de Menorca, de Jazz Obert, expliquen cada setmana els dissabtes a les pàgines del "Diari". Testimonis de primera mà conten com van descobrir el jazz, experiència que no s'oblida, i animen al públic en general a conèixer una música distinta que no per improvisada requereix cap mena de predisposició per part de l'oient que només s'ha de deixar endur pel que per molts és la música de la seva vida, una música potent i sempre creativa que obre nous horitzons als seus oients.

A les portes de la dotzena edició del Festival Internacional de Jazz de Menorca que es celebrarà a partir del dos d'abril a tota l'Illa, els components de Jazz Obert expliquen amb paraules el concert de jazz més extraordinari al que han assistit, la peça més destacada, els autors més rellevants... d'entre els que es troben no pocs dels que han actuat a Menorca com Al Foster, Aaron Goldberg, Perico Sambeat, Paul Motian, Chris Potter, Marc Johnson, Gorka Benítez, Al Di Meola, Joshua Redman, Johnny Griffin, Freddie Hubbard, Steve Wilson, Gonzalo Rubalcaba, Ignacio Berroa, Mark Turner, Marc Miralta, Kurt Rosenwinkel, Jordi Rossy, Stefano di Batista, Chano Domínguez, per citar-ne alguns d'una llista interminable.

Jazz Obert suma amb aquesta iniciativa de donar la paraula als seus associats, una nova proposta que juntament amb els concerts, cercaviles, exposicions, conferències i altres activitats, posen a l'abast del públic en general la possibilitat de ser amant del jazz.