TW
0

Aquestes darreres setmanes els alumnes del CFGS de Prevenció de Riscos Professionals de l'IES Pasqual Calbó, han realitzat dues activitats complementàries molt relacionades amb els continguts del cicle que estan cursant: dia 29 de gener van visitar el Parc de Bombers de Maó i dia 5 de febrer van dur a terme el taller de Primers Auxilis que forma part del Programa Salut Jove del CIME.

Al Parc de Bombers van poder fer exercicis d'extinció de foc amb els equips d'extinció d'incendis que es poden trobar habitualment. Així tots els alumnes van practicar amb els extintors de pols polivalent i amb extintors de CO2, així com amb una màniga d'aigua, per aprendre com es posa en funcionament cadascun d'aquests mitjans contra incendis i quina és la posició que ha d'adoptar la persona que els manipula.

Per altra banda, en el taller de Primers Auxilis van repassar les primeres actuacions que es poden fer per atendre a un altra persona i després van dur a terme diverses pràctiques habituals, com ara la col·locació de embenatges o la reanimació cardiorespiratòria.