TW
0

Enric Aguilar inaugura a Vidrart una exposició i celebra una pedalada

Enric Aguilar, quan va ser convidat per Vidrart a exposar al seu espai, va idear un pla, una exposició en la que s'unissin les seves dues passions, la pintura i el ciclisme. Menorca, i a l'hivern, li va semblar ideal per dur a terme tal iniciativa. Conèixer Rut Moll, ex-ciclista destacada a l'Illa, va ser trobar l'altra peça del trencaclosques per fer realitat "Oncycling. Pintura i Ciclisme", que conjuga l'exposició de quadres amb una pedalada que es va celebrar ahir al matí. A la nit inauguració, temps per al descans i distinció dels esportistes.

Els quadres d'Aguilar expliquen l'anècdota de la història feta pintura. L'artista-esportista explica com i quan aquesta fusió entre cultura i esport es fa realitat, "el ciclisme m'ha portat molta llibertat, quan pedaleges no penses, no obstant l'esforç, amb respiració intensa, activa el meu cervell i em vénen idees que plasmo als quadres".

Enric Aguilar és natural de Castellar del Vallès, on té una galeria des de la que, a més d'exposicions, impulsa nombrosos projectes culturals que posen en relació diferents àmbits, com ara l'art amb l'esport, posa l'art a l'abast dels infants o fa propici el benefici artístic als empresaris.