TW
0

Sota el títol de " Tres mons, tres visions", tres amigues, Anne Birchall, Eva Truyol i Sílvia Pons, exposen a la sala municipal d'exposicions de Ferreries. D'estil i tècniques diferents, ens obre la visió de tres maneres d'expressar les seves inquietuds pictòriques. Anne Birchall, fidel al seu estil, reflexa en les seves obres els seus sentiments; flors, papallones, el mar, estels, etcètera, sempre acompanyats d'escrits on reflexa els seus sentiments envers l'obra, en la qual, predominen els colors liles i verds - blaus, amb traçats senzills, però vistosos.

Eva Truyol, presenta una obra on la figura humana és l'eix central, emprant la tècnica de tinta xina, els cossos es fan més presents i la nuesa més art. La majoria dels seus quadres són de gran format, el que fa que guanyin en profunditat. Sílvia Pons presenta una sèrie d'obres d'escenes quotidianes, plenes de vida. Amb colors vius, ens mostra l'art de pastar ensaïmades, o seure tranquil·lament a la vora del mar, dins uns aires innocents que, potser és el que defineix més la seva obra.

La inauguració de l'exposició, que comptà amb la col·laboració de Toni Camps, el qual, a mena de preàmbul de la mateixa, interpretà, a la guitarra, una peça musical de creació pròpia que fou molt aplaudida per tota la gent que omplí la sala d'exposicions i que felicitava a las tres artistes per les seves respectives obres.