TW
0

L a banda formada pels mallorquins i menorquins The Bankers seran els teloners del grup escocès Franz Ferdinand. De fet, és una noticia "bomba" pels seguidors i la formació. L'Esteve, cantant amb els mostatxos a l'estil Nick Cave, és admirador d'Adam Green, -el qual torna a l'escenari juntament amb en "Pou" (bateria)-, ambdós amics dels menorquins Danihs i el seu cosí Zeep (baix i guitarra), guanyadors del certamen "Rec Play Art Jove 2008".

La seva música és d'estil rock britànic, veu aguda a lo Jim Morrison. Són admiradors dels Strokes i els Black Leeps, entre d'altres.

Àlex Capranos, cantant i guitarrista dels Franz Ferdinand, compartirà escenari amb la banda revelació de les Illes Balears, The Bankers. L'elegància i el rock d'estil neo punk es donaran cita el proper 1 de maig al Palma Arena, amb un aforament de 8.000 espectadors. Segur que la seducció serà de pura química. Els Franz Ferdinand són elegants amb un directe potent, dels millors dins l'actual panorama musical, totalment elèctrics i imparables. L'adrenalina es contagia en cada una de les seves cançons.

The Bankers tenen els seus temes propis de lletres surrealistes i amb anglès. Tenen força a l'escenari, amb un moviment artístic envejable. La cançó "Rockabilly", que triomfà a Madrid i a Barcelona, donarà pas als Franz Ferdinand.

"Yo voy".

www.thebankers.bandcamp.com
www.myspace.com/thebaaaankers