TW
0

Treure el teu primer disc en solitari després de més de 40 anys de trajectòria musical pot ser rar, però Joan Seguí és l'exemple que mai és tard quan arriba. El veterà cantant i instrumentista és l'autor de "360 graus" plens de bon ritme, un compacte de producció pròpia que ha estat enregistrat als estudis de Cala en Blanes de Joss, productor d'aquest treball.

Membre dels més que populars Sa Murada & Voltios, Seguí recorda una època llunyana en què feren gira pel nord d'Espanya. "Partírem per un mes i al final actuàrem durant dos anys", explica. El músic mossegà amb ganes els moviments i influències dels 70. "Fa quaranta anys que nosaltres ja tocàvem "Smoke on the water" dels Deep Purple, vàrem rompre la lògica musical que hi havia en aquell temps", diu qui també fou conegut pel seu pas als grups Búhos o Union Jack.
"360 graus" és una declaració d'intencions per la seva terra, Menorca. Lletres que parlen de la seva joventut a Ciutadella o dels desastres ecològics com al tema "Es delobí".

En la seva presentació en solitari, Joan Seguí compta amb una companyia ben especial, la del seu fill Joan Seguí júnior (guitarra), qui debuta com a músic en aquest disc. Un equip que completen Toni Torres al baix i Trini Tejada i Vicky Huguet, als cors i la percussió.

El cd sona a swing, balada i country. "Com l'edat, la música amb els anys també es calma". Nou temes que per ara ja han tingut una bona acollida per part del públic.

Amb una edició de 500 còpies, "360 graus" es presentarà en breu al local de Calós de Ciutadella i iniciarà gira pels pobles de Menorca.

"Estic molt satisfet perquè cuinar un treball discogràfic tot sol et permet fer-ho a la teva manera, sempre he estat acostumat a fer projectes en grup", acaba Joan.
El cd es pot trobar a diferents punts de venda de Ponent com Tot Música o la llibreria Punt i A part de Ciutadella, entre d'altres.