TW
0

El dia 17 de març en Jeremy, pare de na Catti de 5èB, ens va explicar moltes coses sobre Irlanda. Primer ens va dir quin dia era St Patrici, el sant patró d'Irlanda, i que aquell dia tothom vestia una peça de roba verda o duia un Shamrock aferrat, que indica la bona sort o luck de l'irlandès. Ens va contar que St. Patrici va viure fa uns 1.500 anys i que es celebra l'aniversari de la seva mort. La llegenda conta que St. Patrick va expulsar totes les snakes d'Irlanda. -''Serps que no hi havia!!!''- També ens va dir que el Sant explicava la Trinitat amb la fulla d'un trèvol.St. Patrici es celebra a Irlanda i a tots els països on hi viuen irlandesos. A New York es celebra amb una gran festa i una de les parades més grosses del món.A Irlanda hi habiten uns éssers com a ''duendes'', que es diuen ''small people or Leprechaun''. Aquets éssers guarden l'or dins un "pot o'gold", que es troba a un dels extrems d'un "rainbow".Per acabar vam fer un "Quiz" que vam corregir amb l'ajuda d'en Jeremy i ens va donar un ''pass'' per un dia sense "homework".
A les classes de quart i cinquè en Jeremy va jugar amb nosaltres amb tot el que havíem preparat a la classe anterior i ens va fer moltes preguntes per veure tot el que sabíem. Na Pam i na Marie, àvies de na Sophie de 4t B, van passar una estona amb els alumnes, van contar les seves experiències de quan de petites anaven a l'escola, i després ens van ajudar a contestar les preguntes d'en Jeremy per completar el mapa d'Irlanda.
I ara us convidem a que entreu a la pàgina web d' Anglès de la nostra escola per veure moltes més fotos: http://escastell-classroom.blogspot.com