TW
0

El proper dissabte dia 17, a les 19 hores a la Biblioteca Infantil de la Casa de Cultura de Ciutadella, la cita és amb Joan Domènech, autor del llibre "Elogi de l'educació lenta", obra que va ser presentada el passat mes de novembre a Barcelona i que publica Editorial Graó.
La trobada té força interès, i no només per als professionals de la docència, ja que Domènech planteja l'educació com a procés humanitzador que ajusta la velocitat al moment i a la persona. L'educació lenta no significa fer menys o fer-ho més a poc a poc, sinó adaptar el temps al ritme i aprenentatge de cadascú. L'autor proposa retornar el temps al professorat i a l'alumnat perquè se'n faci un ús plenament educatiu. I amb aquesta desacceleració, introduir canvis en la forma d'entendre la vida en societat i en família.
Com que el tema del temps i de com el vivim i l'aprofitam a casa, a les escoles, a la societat en general, pot donar molt de si, el Moviment de Renovació Pedagògica ha convidat Joan Domènech a parlar-nos-en.