TW
0

Cada any ens agrada conèixer l'obra de diferents pintors. Enguany ha estat un any especial perquè hem triat un pintor que viu a la nostra illa, en David Monrós.Amb la col·laboració dels pares, la seva pàgina web, el seu llibre... hem anat descobrint la seva pintura.
El fons marí, els peixos, els caragols de la mar, els fars, els vaixells... han captivat els infants. A partir d'aquest interès, hem observat els seus quadres i hem creat els nostres propis.
El passat dijous vam tenir una gran alegria quan ens va venir a visitar en David Monrós. Tots els infants tenien moltes coses per demanar:
Quan eres petit pintaves?
M'agradava molt, sempre estava amb un llapis i un paper.
Com pintes?
Pinto de diferents maneres: amb pinzell; amb la mà; amb el pot esquitxant; amb spray; amb pintura; entre d'altres.
Com és què t'agrada tant pintar coses de la mar?
Vaig molt a la mar i veig moltes coses per pintar. Com posidònia, peixos, coralls, etc.
Com decideixes els colors?
Hi ha colors que m'agraden més que d'altres. Tothom ha de pintar amb els colors que vol.
Com vas fer el quadre amb el pop?
Vaig agafar el pop de la mar; vaig posar pintura en un paper; i el pop va caminar pel damunt. Així me va ajudar a fer el quadre. Després vaig fer net el pop i el vaig tornar a la mar.
En un dels teus quadres apareix un cercle, com vas aconseguir posar-lo dins la mar?
Moltes vegades nosaltres no feim les coses prou bé i tirem coses a la mar. En aquest cas vaig trobar un cercle d'una barca i el vaig posar dret al fons de la mar. Vaig veure que tots els peixos passaven per dins. Això me va agradar i ho vaig pintar.
Ets el millor pintor?
El millor no, no sóc ni més bo ni pitjor que vosaltres. Som diferents. Com més pintem més aprenem. Estic molt content que hageu pintat quadres meus, però ara és hora que vosaltres pinteu allò que vulgueu.
Després de parlar amb ell ens ha començat un quadre i ens ha proposat que nosaltres l'acabem.
Els fillets i les filletes de Sa Graduada esteim molt contents i emocionats per haver pogut compartir aquests moments amb en David Monrós.
Gràcies!