TW
0

Divendres dia 23 vam organitzar al centre diferents activitats força interessants amb els infants, amb motiu del dia de Sant Jordi.Els alumnes de 2n A i 2n B van prepaprar per aquest dia dues representacions de teatre amb titelles. 2n A, en Patufet i 2n B, una versió feta pels alumnes del Vestit nou de l'emperador. El alumnes de 3r van representar en teatre de titelles: La Ventafocs.
D'aquestes representacions es va organitzar un horari, i durant tot el matí els diferents cursos de l'escola van gaudir d'aquestes actuacions, des dels més petits fins els més grossos. També els grups de 2n van dedicar una representació del llarg del matí perquè poguessin assistir tots els pares, mares i familiars que volguessin.
Una altra activitat que es va fer, per part dels alumnes de 5è, va ser que van treballar els personatges literaris de Cervantes i William Shakespeare. Aquests personatges van venir al nostre centre i van anar per les alules a narrar davant els altres alumnes un poc de la seva vida. També van preparar unes breus representacions d'una part de "El Quixot de la Manxa" i de "Romeo i Julieta", d'aquests dos autors espanyol, anglès i universals.
En totes les representacions van ser els propis alumnes que van elaborar tant el vestuari com els decorats. També es va fer molta feina en l'àrea de llenguatge, ja que els infants havien de fer els diàlegs, memoritzar-los, etc...
Una altra activitat que es va fer és que es van elaborar, per part de diferents grups del centre: Educació infantil, segons i sisès, diferents punts de llibre.
També vam comptar amb una mare de la classe d' Infantil 5 anys que va fer un taller de fer roses de Sant Jordi amb fil ferro i paper de celofan, i tots el mestres vam tenir la nostra rosa.
Els plafons de l'entrada general i de l'entrada d'educació infantil també es van guarnir amb elements dedicats a aquest dia: amb dracs, llegendes, la màgia dels llibres...