TW
0

A partir d'aquest divendres, dia 7, i fins a final de mes, la galeria Xibau de Ferreries ens proposa una mostra encantadora d'il·lustracions de Carme Solé Vendrell. Molta fantasia, color i detall, senzillesa. La il·lustradora catalana, coneguda internacionalment, ens duu a Menorca una variada selecció que captivarà a grans i petits. Diuen els qui hi entenen, que l'obra de Carme Solé Vendrell es caracteritza pels detalls, pels matisos en el color. Que les seves il·lustracions desprenen innocència. Que amb el joc que fa de color, de llum i d'ombra aconsegueix donar-li molta expressivitat als personatges. Va començar l'any 1968 i des de llavors, ha il·lustrat més de tres-cents llibres. És per açò que Xibau aprofita l'ocasió, i posant-se d'acord amb la llibreria de Ferreries, dissabte l'artista signarà llibres a partir de les 11.30 hores.
Serà aquesta mateixa setmana que Carme Solé Vendrell farà un taller de pintura amb els alumnes de les dues escoles del poble. Una ocasió fantàstica per descobrir-la de molt aprop i començar a gaudir de l'art i la màgia de les seves il·lustracions.
Si sou un grup i esteu interessats en fer una visita guiada, us podeu posar en contacte amb Xibau a través del telèfon 971 37 33 80 o del correu electrònic xibau@xibau.com