TW
0

E ls fillets i filletes de 2n de l'escola C.P Mare de Déu del Toro des Mercadal, vam anar de colònies a Mallorca, aprofitant el Projecte Conèixer que ens va brindar la Conselleria de Medi Ambient. Ja teníem previst fer una sortida d´anar a dormir i a les mestres els va semblar que no podíem deixar passar aquesta oportunitat tan interessant i assequible.Els dies 19, 20 i 21 d'abril vam dur a terme aquesta experiència. Després d'uns imprevists a darrera hora, aliens a la nostra programació, vam poder sortir el dia 19 amb el "Nura Nova" cap a Alcúdia. La bonança del temps atmosfèric va fer que la travessia fos com una passejada.
L'organització des de la Conselleria, l'entorn en el qual es trobàvem i el comportament dels alumnes va fer que passàssim uns dies fabulosos.
Vam realitzar unes activitats molt adequades a la nostra edat i vam aprendre coses noves. Vam visitar l'Alzina d'en Pere, la Bassa de Binifaldó, vam veure les muntanyes més altes de Mallorca, vam conèixer plantes i animals, i sobretot, ens ho vam passar molt bé.
Tot i les inquietuds i preocupacions normals en una sortida d'aquestes característiques (per alguns era la primera sortida, algunes famílies els consideraven petits, els feia por que s'enyoressin…), pensam que la realitat ha superat les expectatives: esteim convençudes que ha estat una sortida en què realment tots els objectius proposats han estat assolits, i a més tots hem xalat molt! Gràcies famílies, per donar-nos aquesta oportunitat!