TW
0

Divendres passat, els alumnes d'Educació Infantil i de primer i segon de Primària que durant aquest curs han participat en el projecte "Explorant la Menorc@ prehistòrica" van realitzar la trobada final al Recinte Firal des Mercadal, un dia especial organitzat pel Cep i les mestres participants en el projecte, que també va comptar amb el suport del Consell insular que va subvencionar el transport dels alumnes.
Les activitats van començar a les 10 del matí amb l'arribada des dels diferents pobles de l'Illa i quan en Tariq, l'arqueòleg, el personatge que ha motivat el projecte, va entrar en escena.
Durant la jornada hi va haver temps de realitzar diferents tallers, per exemple de marès, de pintura, de fang, de tir amb fona, de moldre blat... mesclant els infants de les diferents escoles, creant complicitat entre tots.
El moment més esperat pels fillets i les filletes era l'entrega de carnets d'explorador i de diplomes a càrrec d'en Tariq, una satisfacció compartida per tots.
Abans de tornar a les respectives escoles, els alumnes van poder visitar l'exposició de treballs realitzats al llarg del curs, i veure els contes que de manera col·laborativa han realitzat els centres educatius participants.
Enguany, el projecte l'han protagonitzat alumnes de les escoles Margalida Florit, Pere Casasnovas, Mare de Déu del Toro de Ciutadella, Pintor Torrent, Doctor Comas i Tramuntana.