TW
0

L'excel·lent feina d'Anna Petrus (Menorca, 1978) rere la càmera ha donat els seus fruits ni més ni manco que a la ciutat dels gratacels. El seu darrer treball "345 segons del meu viatge a Nova York (2010)" ha estat seleccionat al cicle NewFilmmakers de Nova York. Així, el curtmetratge documental-experimental es projectarà el proper 4 d'agost a l'Anthology Film Archives, -una institució considerada com el bressol del cinema underground novaiorquès- dins del marc d'una programació dedicada als nous autors.

L'assaig fílmic, de 9 minuts de duració, tracta sobre les transferències entre la ciutat de Nova York com escenari de l'espectacle i com entorn real per a la vida dels seus habitants. Aquest és el tercer documental de la directora menorquina que també ha estat seleccionat per participar al Festival Internacional de Curtmetratges en Català (Fic-Cat). Víctor Petrus, músic i germà de la creadora audiovisual, composa la banda sonora original de la cinta.

Membre de la Associació de Cineastas de les Illes Balears (ACIB), Petrus també està interessada en explorar la relació entre cinema i museografia, realitzant en aquest sentit diversos projectes per a institucions culturals.