TW
0

"La senyora dels llibres"
Heather Henson
Editorial Joventut
Relat sobre la veritable història de les Bibliotecàries a Cavall conegudes com les senyores dels llibres que en plena depressió als Estats Units, durant els anys trenta del segle XX, s'encaminaven muntanyes amunt per fer arribar els llibres fins l'últim racó. Llibre il·lustrat. (Català).

"L'última nit a Twisted River"
John Irving
Edicions 62
El viatge de fugida d'un pare i un fill s'inicia arrel d'un tràgic accident que ocorre a New Hampshire a l'any 1954. A través del viatge John Irving retrata la vida nord-americana al llarg de cinc dècades durant les que els personatges no deixen de viure desgràcies i aventures. (Català i castellà).

"El mundo"
Juan José Millás
Editorial Planeta
Molts científics diuen que l'edat on s'aprenen més coses és dels zero als set anys. I aquests científics ja tenen una manera d'explicar-ho a partir d'una obra que narra històries reals, mesclant passat, present i futur. Millás convenç, fa tremolar, aconsegueix que t'endinsis al món de Millás. (Castellà).

"Apophis. El año del cometa"
Pedro Palao Pons
Minotauro
Desembre de 2012, al temple de Tazumal, antic lloc de culte dels maies, un grup de xamans aguarda un senyal de l'adveniment de la fi dels temps. En unes setmanes una sèrie d'esdeveniments es precipiten a tot el món i la Nasa descobreix que l'asteroide Apophis s'ha desviat misteriosament de la seva trajectòria i amenaça amb xocar contra la Terra. (Castellà).

Llibreries consultades: Sa Llibreria de Ferreries. Llibreria Catalana.
I Marc Riera recomana "El mundo".