TW
0

Miquel Cardona trasllada una mostra dels seus fragments de vida urbana a la galeria Paz Feliz de Madrid. L'espai ubicat al cèntric carrer de Villanueva acull des del passat dimarts una col·lectiva de pintura i escultura on el ferrerienc comparteix escenari amb una vintena d'artistes de l'àmbit artístic nacional e internacional.

A principis d'estiu, Cardona formalitzà l'acord amb el centre per tal de dur a la capital un tast del seu treball hiperrealista. Per a l'ocasió ha triat tres pintures amb les que sintetitzar el projecte d'un traç pictòric que es mou dins l'àmbit urbà, entre carrers, vehicles, edificis i els seus propis reflexos. La fascinació per la producció de l'americà Richard Estes el duu a aventurar-se en un món de detalls, jocs de llum i de colors. Un seguit de minucioses línies que ha anat perfeccionant amb els anys.

David Goytia, Antonio Pérez de Castro, Carlos Yanguas, Emilia Noheda, Miguel Cardona, Jesús Lizaso, Ahmad Alnabolsy, Alberto Moreno Valaguer, Danae Matamala o Rafael Carrasco, entre d'altres, exposen també els seus quadres i escultures. Una col·lecció que acull els estils més variats que van des de la pintura figurativa fins a l'abstracció. Actualment la producció de Miquel Cardona es pot gaudir a Menorca a l'hotel Audax de Cala Galdana i a les galeries Xibau (Ferreries) i Vidrart (Ciutadella).

Obra de Miquel Cardona, a la galeria Paz Feliz de Madrid fins el proper 2 d'octubre.
www.galeriapazfeliz.com