TW
0

El poeta i professor de Filosofia a la Universitat de les Illes Balears Diego Sabiote (Macael, Almeria 1944) ha publicat enguany el quart volum de la seva poesia musicada pel cantautor Joan Manel Escobedo. "La nit encinta" és el títol sota el que el segell discogràfic Tumbet Music edita una nova entrega de la col·lecció "Un poeta-Un músic" per la que es conjuga la creativitat d'escriptor i intèrpret.

El compacte comença amb "Àfrica" de qui tots dos són coautors; i clou amb "Va badar els ulls", també de composició conjunta si bé el 90 per cent dels versos són de Sabiote amb un total de 34 temes.

Així mateix, 2010 ha estat l'any perquè el doctor en Filosofia per la Universidad Civil i llicenciat en Teologia per la Universidad Pontificia ambdues de Salamanca, hagi publicat el seu darrer llibre de poemes, "Infantarà la nit" (Lleonard Muntaner Editor) en col·laboració amb l'Institut d'Estudis Baleàrics. De l'obra, diu al pròleg Daniel Capó Laisfeldt, que "Infantarà la nit"se situa expressament en l'espai de la finitud, en la fosca que ressona com a silenci...