TW
0

Diumenge dia 10 d'octubre, la Comunitat Educativa de La Salle Alaior, va partir sobre les vuit del matí de Dalt San Pere Nou amb la finalitat de pujar al Toro, com una activitat d'inici de curs que portam a terme ja fa uns quants anys. Aquest pujada ens ajuda a establir llaços afectius i crea un clima de convivència entre les diferents famílies i alumnes.

La pujada al Toro va esdevenir sense cap incidència i tant pares com alumnes ho van fer amb ganes i il·lusió. Un cop al cim del Toro, vam descansar i esperar a aquells que no tenen tanta pressa per pujar o que simplement tenen les cametes més petites.

Sobre les onze va començar la missa amb una participació activa dels alumenes del col·legi La Salle Alaior; els fillets i filletes de 5è i 6è de Primària van fer les ofrenes a la Verge (llum - pa i vi - llibres i flors); també els de 5è i 6è van llegir les pregàries que havien fet al llarg de la setmana. Durant tota la celebració hi va haver una coral i músics de 4t, 5è i 6è tenint com a directora, la nostra mestra de música d'Infantil i Primària, na Paqui Picó.

La Comunitat Educativa del col·legi La Salle Alaior, vol desitjar amb aquest diumenge, tenir un bon inici de curs i que aquest curs escolar 2010 - 11 amb el nostre lema d'enguany: "Dins teu hi ha la novetat", transcorri sense incidències i que sigui de profit per als nostres alumnes i familiars.