TW
0

AMenorca esperam aquest proper cap de setmana, l'arribada d'un grup d'escriptors i escriptores americans. I és que els propers dissabte 23 i diumenge 24 d'octubre tindrà lloc el Festival Internacional de Novel·la Contemporània en llengua castellana, una iniciativa organitzada des de la Xarxa de Biblioteques de Menorca, el Consell insular i l'Ajuntament de Ciutadella.

A les 12 hores de dissabte, al Claustre del Seminari, tindran lloc les lectures encadenades amb autors llatinamoericans vingutsde països com Mèxic, Argentina, Xile, Cuba, Bolívia... i autors menorquins com Maite Salord, Pau Faner, Margarita Ballester i Ponç Pons, entre d'altres.

Després, al capvespre, es faran trobades amb els clubs de lectura a les biblioteques de Ciutadella, Ferreries i Alaior.

Diumenge l'activitat es trasllada a la plaça de la Catedral on a partir de les 11 hores, estan programats el testimoni literari i el mur de paraules, on els assistents podran fer preguntes als escriptors, que prèviament han d'escriure en unes postals de participació.

Els autors llatinoamericans convidats que definitivament participaran en aquest festival internacional són Antonio José Ponte (Cuba), Giovanna Rivero (Bolívia), Inés Bortagaray (Uruguay), Lina Meruane (Xile), Juan Manuel Robles (Perú), Pola Oloixarac (Argentina), Sergio Chejfec (Argentina/Venezuela), Slavko Zupcic (Venezuela) i Yuri Herrera (Méxic).