TW
0

La passada setmana vam posar en marxa el nostre hort ecològic escolar. Com tots sabeu, enguany hem fet de l'hort un projecte didàctic vertical ("Entorn sa vida sana") en el que hi participen tots els cursos des d'infantil 3 anys fins a 4t d'ESO.

Per aquesta primera tasca de preparar el terreny i iniciar la sembra, vam rebre l'ajuda de n'Iñaki. A ell li volem agrair la seva dedicació, paciència i les explicacions tan clares i enriquidores que va oferir als nostres al·lots i al·lotes. Esperam poder gaudir molt de temps del seu assessorament!!!

Els encarregats de sembrar van ser els alumnes de 1r i 2n d'Educació Primària, juntament amb les seves tutores, na Joana i n'Helena, i na Sandra, com a coordinadora del projecte a la nostra escola. Concretament vam preparar tres de les quatre parades que té el nostre hort:

- Parada d'arrels: on hi vam posar pastanagues i raveguins "rabanitos".

- Parada de flors: on hi vam sembrar colflor, col lombarda i brècol.

- Parada de fulles: Amb lletugues, endívies i espinacs.

Els alumnes de 1r d'ESO van acabar de col·locar les plantes aromàtiques al dia següent i van instal·lar el reg. Tot i que a l'època de tardor aprofitem les pluges que està fent i així estalviam aigua. Els alumnes de 4t d'ESO s'encarreguen de preparar el tancat i pintar-lo.

Ara, els més petits de l'escola, els alumnes d'infantil, estan preparant els planters de la quarta parada (la dels llegums). Quan ho tenguin preparat sembrarem els fesols i les faves.

L'equip de professors/es del centre, està molt content amb aquest projecte que ens permet treballar amb l'alumnat continguts molts diversos que inclouen totes les matèries curriculars i que en ser tan entretingut fan més motivadora i atractiva la feina que feim a l'escola.