TW
0

Aquest dilluns a Calós, alumnes, mestres i professors i professores, hem celebrat Santa Cecília, patrona dels músics. Tant a Primària com a ESO hem volgut recordar aquesta festivitat.

Els petits, de primer a sisè, hem fet uns balls que cada classe ha mostrat als altres. Esteim fent el tema de la interculturalitat i ho hem aprofitat per aprendre danses d'arreu del món. Ho hem preparat a consciència amb les mestres de música durant un parell de setmanes i així a l'escola s'han vist balls com el "Robinson" d'Holanda, el "Gira, gira tondo" d'Itàlia, "Franco Siriani" de Grècia o "Los Machetes" de Mèxic.

Ens ho hem passat molt bé ballant i fent bulla, l'any que ve repetirem.

Els alumnes d'ESO hem tingut un "bon dia" força diferent i especial. Mentre els companys anàvem arribant a les 8 del matí tres parelles de músics interpretaven algunes partitures fent un duo de clarinets, un de violins i un de piano i clarinet. Finalment hem llegit un escrit fent memòria de Santa Cecília i de la importància de la música en la vida humana. Ha estat un bon començament de setmana!