D’entre els 226 dibuixos presentats es van escollir 20 semifinalistes. Aquests quatre es disputen el primer lloc

TW
0

Davant la bona acollida que va tenir l'any passat la iniciativa, el Grup Filatèlic i Numismàtic de l'Ateneu de Maó ha convocat enguany la segona edició del concurs "Pinta es teu segell" dirigit a alumnes de 4t, 5è i 6è de Primària, una proposta que s'ha adherit a la celebració dels dos-cents anys de l'orgue de Santa Maria, i que ha comptat amb 226 participants de set escoles maoneses. Així, un alumne de les escoles Tramuntana, La Salle, Sant Josep, Mare de Déu del Carme, Cor de Maria, Antoni Juan o Mateu Fontirroig, tindrà el privilegi de veure el seu dibuix convertit en un autèntic segell.

Serà el proper divendres dia 26, a les 20 hores, a la sala Sant Antoni de Sa Nostra, quan s'inaugurarà l'exposició amb les obres participants, a banda d'incloure altres propostes entre les quals trobam sis col·leccions molt interessants.

Serà divendres quan es presentaran dos segells personalitzats, un amb el dibuix guanyador del concurs i un altre, amb una fotografia de l'orgue de Santa Maria.
Els quatre dibuixos que tenim el gust de mostrar-vos a través de les pàgines de "Xoc", obtindran bons premis. Un ordinador portàtil per al primer classificat, i un MP4 per hom per als tres finalistes, a banda d'un diploma, d'un catàleg de segells i d'un classificador.

Entre els participants es va fer una enquesta i els resultats desvetllen que el 62 per cent dels fillets i les filletes fan alguna col·lecció. 121 alumnes es van mostrar interessats en participar en un taller de col·leccionisme.