TW
0

Interessats en conèixer una mica més sobre els nostres gegants preferits, la classe dels gegants, nom que varem escollir a principi de curs, ens varem posar en contacte amb els Geganters de Maó. Aquests, molt predisposats, es varen oferir a visitar l'escola i fer-nos cinc cèntims del que més ens podia interessar, complementant-ho amb la convidada a "la casa dels gegants" el darrer dia.

Ens varen explicar moltes coses que encara no coneixíem, varen fer sonar la gralla i ens varem fer una foto com si nosaltres mateixos tinguéssim els cossos dels gegants. Va ser molt divertit!

El dia de la visita, dos de nosaltres ens vam vestir de Tomeu i de Guida amb les disfresses que ens varen deixar i altres dos ens vam vestir de geganters de la colla, i escoltats per uns quants geganters i grallers, varem arribar al quarter de Santiago, on ens esperaven els nostres estimats gegants: en Tomeu i na Guida, s'àvia Quaresma, en Pere i na Gràcia i es més petit de tots, en Miquelet es Salero.

Ens van oferir una ballada en ple hivern que ens va agradar molt i, així de contents, varem tornar a casa per contar-ho a les nostres famílies.

Des d'aquí, moltes gràcies a tots i, especialment, a la gegantera i grallera Meritxell i Magda. Fins a la pròxima!!