Alumnes de Sant Josep. Es van mostrar molt interessats, sobretot entre els toms de l’hemeroteca - Javier/R.Carreras

TW
0

La setmana passada va ser una setmana de visites escolars al diari. Dijous van venir els alumnes de 4t de Primària del CC Sant Francesc de Sales. Estaven entusiasmats per veure de prop tot el que la nostra companya, na Raquel Marquès de "Culturàlia", els havia explicat dies abans, quan havia anat convidada a la seva escola.

Els fillets i les filletes de Calós van ser molt simpàtics, i amb ells vam tenir oportunitat de comentar l'actualitat del dia, llegint junts el diari, i de descobrir la feina de periodistes i fotògrafs, per passar després a la sala de preimpressió i acabar a la rotativa. La maquinària els va encantar. Vam fer dos torns de visita que duraren una hora cadascuna.

Divendres, la visita va seguir el mateix itinerari, però amb un to més serè i tanmateix, tant o més estimulant. Els alumnes de processos de comunicació de 2n d'ESO del CC Sant Josep, van ésser molt educats, propers i van gaudir molt bussejant a l'hemeroteca. Tant, que vam quedar de trobar-nos un altre dia, que dedicarem exclusivament a cercar els diaris de dates concretes que ells prèviament hagin decidit. La visita se'ns va allargat fins passat el parell d'hores.