TW
0

Diumenge passat va tenir lloc a la sala Multifuncional des Mercadal la presentació oficial del concurs de talents "Desafío Menorca", en el qual les empreses col·laboradores, entre elles Editorial Menorca, van exposar les seves propostes i activitats als alumnes i professors assistents.

Són en total més de 200 estudiants d'entre 11 i 15 anys, de 9 escoles diferents els que aquest proper cap de setmana començaran les activitats que el concurs té preparades. Activitats esportives com submarinisme, vela, kayak, tir amb arc... i activitats culturals que es realitzaran a Sant Felip, a l'Illa del Rei, a la Mola...
El concurs pretén, en una competició entre centres, fomentar capacitats com la de saber innovar, elaborar projectes, prendre iniciatives... desenvolupant virtuts com la planificació, la tolerància al canvi i a la frustració, el risc, la perseverança, la valentia.

Aquest ambiciós concurs insular d'habilitats de comunicació, d'habilitats esportives, cognitives i culturals ha implicat una trentena d'empreses que sense ànim de lucre col·laboren de manera desinteressada.

Editorial Menorca
L'activitat que des del Diari "Menorca" proposam als participants, té a veure amb l'elaboració d'un reportatge per part de cada grup, amb el que suposa d'investigació i elaboració. Els alumnes hauran de triar temes i desenvolupar-los en forma de reportatge, consultant diferents fonts, fent recopilació de dades, donant a les imatges el pes que tenen...

Així mateix, des del suplement "Xoc" us anirem actualitzant les classificacions cada setmana.