TW
0

El Petit de Cal Eril serà un dels plats forts del programa de Concerts a Casa que recentment es creà, com a una original iniciativa, per a promoure el directe més íntim en petits espais, en aquest cas a vivendes de particulars. Rere un seguit d'actuacions amb Víctor Petrus o Leonmanso com a protagonistes, el cicle continuarà el proper 18 de febrer amb el grup que lidera Joan Pons.

La veu del de Guissona i les seves lletres melòdiques en català i en clau de folk envairan una casa de Ciutadella entre les 21 i les 23 hores. Des del web de l'organitzacióhttp://concertsacasa.blogspot.com/s'anuncia la recerca de cases a altres poblacions per a programar dos concerts més els dies 19 i 20 del mateix cap de setmana.

El màxim de places és de 50 assistents. Per participar-hi només s'ha d'enviar un mail aconcertsacasamenorca@gmail.comamb "Assumpte" (Vull venir a El Petit de Cal Eril) juntament amb el nom. També a través de la xarxa social Facebook, els organitzadors expliquen que la iniciativa pretén "apropar el músic al públic des d'una nova perspectiva on la proximitat i la intimitat d'una llar creïn un clima únic i especial". El preu és simbòlic: 5 euros de donatiu.

Rere el seu disc debut ("I les sargantanes al sol", 2009) i amb "Vol i Dol", 2010 la música de Joan Pons s'ha convertit en un fenomen musical que la crítica compara amb el del mallorquí Joan Miquel Oliver (lletrista i membre d'Antònia Font).