TW
0

Dilluns va ser un dia especial a l'escola de Calós i és que la celebració de Sant Joan Bosco va alterar el ritme normal de classes per viure un dia ple d'activitats i d'emocions, creativitat, companyerisme i complicitat entre alumnes i docents.
La gran festa va començar amb la celebració de l'Eucaristia i una xocolatada deliciosa organitzada per l'APIMA per començar. Els petits dins les seves aules, els més grossos ocupant una magnífica taula en forma deUal pati.

Els fillets i filletes de Primària van tenir tallers, esports i jocs durant tot el matí; manualitats, maquillatge, complements, fang, cuina, ioga, karate, ruta en velo per Ciutadella...

Els al·lots i al·lotes de Secundària, per la seva banda, i al teatre, van fer un concurs que han estat preparant durant la darrera setmana i que consistí en respondre 100 preguntes sobre la vida de Don Bosco. Els guanyadors, el grup de 1r A, s'emportaren un premi molt bo, una ruta a peu i en cavall per La Vall, que celebraren amb eufòria.

Va ser al teatre, una volta finalitzat el concurs, que es va estrenar el Lip dup que s'ha filmat amb l'ajuda de Miquel Fullana i de l'APIMA, una peça audiovisual que dura uns cinc minuts i on hi apareixen tots els alumnes de l'escola, des dels petits, fins als joves de Secundària.

L'ambient que es respirà a l'escola, on no hi faltaren pares i mares col·laboradors, va ser de pura alegria. Pels passadissos vam poder veure també, les obres ja acabades inspirades en el pintor "James", que la setmana passada va visitar l'escola.