TW
0

Potser us estranyarà el títol d'aquest reportatge, però tot d'una ho entendreu. El passat divendres 21 de gener el "Joan Ramis" va celebrar la diada de Sant Antoni, que ja havíem passat, i el Dia Escolar de la No Violència i la Pau, que estava per venir.

Durant les dues setmanes prèvies, diferents alumnes de 1r d'ESO van estar preparant amb el professor de música, en Jaume F., diferents actuacions que voltaven entorn a la Pau, com araHallellujah, d'en Leonard Cohen (versió de Rufus Wainwright),Scarborough Fair(versió de Mago de Oz),No Dudaríad'Antonio Flores,Color Esperanzade Diego Torres, o diverses creacions pròpies dels alumnes en format rap. L'actuació va acabar amb la versió en castellà delWe Are The World, de Michael Jackson i Lionel Ritchie. Ah, no se'ns ha oblidat, no, tampoc no hi va faltar una cançó imprescindible a qualsevol acte en favor de la pau; l'Imaginede John Lennon. També hi va haver temps per una breu representació teatral que recreava en clau de comèdia un programa de televisió, per part dels alumnes del taller de teatre de 2n. ESO, amb el seu professor Christian S.

Tot açò va tenir lloc després d'una torrada de sobrassada que van preparar els alumnes de 2n de batxillerat, i que ens va permetre fer front a un matí fred com pocs.

Entre una i altra activitats, vam fer una amollada de coloms al patí, al mateix temps que es desplegava una pancarta al·lusiva a la pau des d'una finestra cap al pati, i que havien realitzat alumnes de 3r ESO de l'optativa d'Imatge i Expressió amb la professora Marta R. Una bona jornada on celebrar la nostra diada i per reflexionar una mica entorn a la pau, en un ambient de festa.

Volem acabar donant les gràcies a totes les persones que es van mobilitzar perquè la diada fos un èxit.