TW
0

Avui dimecres dia 2 a les 20 hores tindrà lloc un acte molt especial a la Biblioteca Pública de Maó, com a conseqüència de l'activitat del club de lectura.

El ressò que està tenint el darrer llibre publicat per Josep Maria Quintana Petrus ha fet que, al mes escàs de la seva publicació, la majoria d'assistents al Club de Lectura de Maó ja l'hagi llegit, tot i que no estava previst al programa de lectures d'aquest semestre.

Davant d'aquest fet, l'autor ha tingut l'amabilitat d'accedir a la nostra petició i s'ha ofert a estar amb nosaltres a la sala d'actes d'aquesta biblioteca, per explicar-nos el que vulguem saber sobre el contingut, la forma, els motius, les situacions, els personatges... o qualsevol altre assumpte relacionat amb la redacció d'aquest nou relat.

L'èxit d'aquest llibre fora del propi club de lectura, queda palès en el fet que, a la biblioteca, en molt pocs dies, s'han esgotat tots els exemplars que hem comprat i, si volem atendre la demanda, n'haurem de comprar més.

No us perdeu l'oportunitat que ens ofereix l'autor de poder comentar una novel·la escrita en un llenguatge deliciós, plena d'aventures, d'intriga, d'amor, en la que els personatges són tan propers a nosaltres que es fan estimar des del primer full.